Engasjement på Teams kan være både sosialt og profesjonelt. Dele kunnskap og sosiale aktiviteter. Vær aktiv på Teams med de verktøyene du allerede har. Telle skritt, syklet distanse eller oppdatere fantasy league. Bli inspirert, lære og skape engasjement.


Vær aktiv på Teams.

Eller mer riktig kanskje, bruk Teams når du og dine kolleger er aktive. Det er populært å arrangere ulike former for interne konkurranser og mosjonsaktiviteter.

  • Telle skritt,
  • Sykle til jobben.
  • Fantasy league, med intern konkurranse på jobb.

Aktivitetskonkurranse på jobb, med Teams.

Aktivitetskonkurranser er morsomme, kollegene blir sprekere, og de lærer Teams. På den morsomme måten. Du definerer mål og skaper aktivitetskonkurransen. De ansatte melder inn med Teams. Følger med, og blir oppdatert på Teams.


Bruk Forms til å lage aktivitetskonkurransen på jobb.

Alt ligger på Teams. På Teams ligger det flere verktøy, her skal du benytte: Forms, for å skape det skjemaet kollegene skal rapportere inn det de gjør når bedriften har aktivitetskonkurranser.

Skjema for aktivitetskonkurranse på Forms
Skjema for aktivitetskonkurranse på Forms

Rapporter og konkurranser.

Aktivitetskonkurranser er morsomst når de blir akkurat det. Konkurranser. Konkurrere mot seg selv, konkurrere med andre, og være på lag. Forms oppdatere Excel. Og når informasjonen ligger i Excel, da kan du lage de rapportene du og kollegene ønsker å se. Hvem har flest skritt, hvem har syklet lengst. Totalt, og denne uken. Du velger.

Trimkonkurranse i Excel.
Trimkonkurranse i Excel.

Vær aktiv – bruk mobilappen på Teams.

De fleste som deltar i aktivitetskonkurranser på jobb, gjør det utenfor jobb. Med alt på Teams, kan de melde inn når de er aktive på mobilen.

Vær aktiv - bruk mobilappen
Vær aktiv – bruk mobilappen

Neste steg.

Engasjer kollegene dine, skap et aktivt og lærerikt arbeidsmiljø med en Workshop. På 2 timer lærer du.

  • Hvordan du lager og deler et skjema for aktivitetskonkurranser på Teams, med Forms.
  • Lage rapporter i Excel.

Lærdommen fra sosiale aktiviteter på Teams, kan dere ta med dere videre, når dere skal jobbe i Teams. Bruk av Teams. Og Formlene for å lage gode rapporter i Excel vil du ofte ha nytte av.

Praktisk informasjon:

  • Varighet: 2 timer
  • Pris: 2 499,- kroner (for inntil 6 deltagere fra bedriften)
  • Formål: Ha en ferdig løsning så du kan begeistre dine kolleger med aktivitetskonkurranse etter workshopen.

Hvem blir den første som melder inn 11 000 skritt. Premier motiverer, men først må du komme i gang.


Tips for aktivitetskonkurranser på arbeidsplassen.

Trenger du noen tips for hva slags aktiviteter du kan starte med for å komme i gang med arbeidsplassen som arena for fysisk aktivitet kan du lese mer her.