Turnus og vaktplan i Excel.

Turnus og vaktplan.
Turnus og vaktplan.

Bruk mindre tid på planlegging med turnus og vaktplan i Excel. Få kontroll, og imponer kollegene dine med oversikt. Les mer og last ned her.


En løsning som gjør jobben din enklere.

Excel er suverent verktøy for å håndtere datalister og presentere informasjonen vi ønsker. Her er det utnyttet til det beste for deg. Så du får det enklere når Excel gjør jobben med å presentere data. Data som blir til informasjon. For deg og kollegene dine.


Bemanningsplanleggeren.

Turnus- vaktplanlegger i Excel
Turnus- vaktplanlegger i Excel
Turnuskalender i Excel
Turnuskalender i Excel

Bemanningsplanleggeren er kjernen i ditt daglige arbeid. Planlegg turnus og vaktplan for hver enkelt ansatt. Filtrer på ukenummer med tastetrykk, for å planlegge en og en uke. Turnusplanleggeren er gratis.


Turnuskalender.

Turnuskalendere gir deg oversikt over måneden. Filtrer på ønsket vakt/ aktivitet. Se hvem som gjør hva i den valgte måneden. Du velger selv hvilke vakt og aktivitetskoder du skal benytte. Inkluder ferie, så får du ferieoversikt som en bonus. Skriv ut, eller del månedsoversikten med dine kolleger. Ps. kalenderen viser årets «røde dager»


Last ned gratis turnus og vaktplan

Turnus og vaktplan er gratis. I tillegg får du med kalender som gir deg oversikt.


Lag en vaktplan, enkelt.

Når du virkelig vil spare tid, og få oversikt er det plussversjonen som vil begeistre deg og kollegene dine. La Excel jobbe, så du slipper. Unngå klipp og lim. Få kontroll. La Excel lage vaktplan. turnusoversikt. Og det du trenger i hverdagen. Se hva som er inkludert for kun 525,- kroner.

Vaktplan i Excel med turnus
Vaktplan i Excel med turnus
Turnusplanlegger per ansatt
Turnusplanlegger per ansatt

Jobb enklere.

Reduser feilkildene og unngå dobbeltarbeid når Excel produserer det du trenger.

  • Ferdig vaktliste, vaktplan, arbeidsplan for hver ansatt
  • Oversikt over ansattes turnus for året, og måneden
  • Ukeplan med hvem som gjør hva.
  • Finn hvem som er ledig når du planlegger.

Bruk alle mulighetene.

Prøv

Last ned og prøv plussversjonen for 3 ansatte.

Kjøp

Kom i gang med turnus og vaktplanleggeren nå.


Arbeidsplan, vaktliste, skift og turnus.

Ulike navn for de samme utfordringene. Arbeidstilsynet setter krav til hvordan disse planene utformes. I tillegg til en enklere arbeidshverdag får du dokumentasjon som kan benyttes ved kontroll. Alt kan bli bedre, har du ønsker så spør meg gjerne. Kontakt.


Om Hogstad Rådgivning.

Hogstad Rådgivning driver av Geir Hogstad. (org. nummer: 921 823 800). Kompetanse, kurs, og maler i Excel. Alt for at du skal gjøre dine jobb enklere.