Sosialt på Teams

sosialt på Teams

Gjør noe sosialt på Teams Ved å bruke Teams for å sosialisere øker du begeistringen og bruken av Teams. Samtidig gir det brukerne en enkel måte å se hvordan informasjon kan deles med andre. Og hva det vil si å jobbe sammen. Her er noen forslag på hva du kan gjøre.


Masterminds på Teams

Masterminds Teams

Den gamle klassikeren Masterminds laget i Excel. Lst den opp på et sosialt Team. Og inviter dine kolleger til et spill i kaffepausen. For å spille på nett deler du filen på OneDrive, SharePoint eller Teams. Du kan laste ned Excel filen her:


Bingo på Teams

Alle liker å spille Bingo. Og dette er øyeåpner ofr mange, når de ser hvordan flere jobber i samme dokument. I tillegg til engasjementet og den gode stemningen det skaper. Denne er ikke like rett fram som Masterminds. Men kontakt meg på geir@procloud365.no så sender jeg deg en kopi,


Quiz eller reiselabyrint

Du kan legge til Forms som test, og lage interne quizer for bedriften din på Teams. Forms har 2 variarsjoner av formularer. Du kan lage et nytt skjema, eller du kan lage en test. lager du test, har spørsmålene en fasit, og de som besvarer får poeng. Klikk her for å se en demonstrasjon.