Sosialt på Teams

sosialt på Teams

Gjør noe sosialt på Teams Ved å bruke Teams for å sosialisere øker du begeistringen og bruken av Teams. Samtidig gir det brukerne en enkel måte å se hvordan informasjon kan deles med andre. Og hva det vil si å jobbe sammen. Her er noen forslag på hva du kan gjøre.


Om Hogstad rådgivning.

Velkommen hit til siden for sosiale aktiviteter og noe som setter i gang engasjement på Teams. Mitt navn er Geir Hogstad. Jeg skaper meg en karriere på å gjøre din jobb enklere. Med kurs, innhold og kunnskap. Se kursoversikt her. Teams har et hav av muligheter.


Masterminds på Teams

Den gamle klassikeren Masterminds laget i Excel. Last den opp på et sosialt Team. Og inviter dine kolleger til et spill i kaffepausen. For å spille på nett deler du filen på OneDrive, SharePoint eller Teams. Du kan laste ned Excel filen her:

PS. Problemer med å laste ned? Forsøk en annen nettleser. F.eks. Edge.

Masterminds på Teams
Masterminds på Teams

Bingo på Teams

Bingo på teams

Alle liker å spille Bingo. Og dette er øyeåpner for mange, når de ser hvordan flere jobber i samme dokument. I tillegg til engasjementet og den gode stemningen det skaper.

PS. Problemer med å laste ned? Forsøk en annen nettleser. F.eks. Edge.

.


Aktivitetskonkurranser på jobb med Teams.

Skap aktivitetskonkurranser på arbeidsplassen. Konkurranser, der dere måler hvor mye det sykles til jobb. Hvor mange skritt kollegene går, eller andre aktiviteter.

Perfekt bruk av Teams for kunnskap, engasjement og trivsel.

vær aktiv på teams
Aktivitetskonkurranser på jobb.

Quiz på jobb med Forms.

Quiz med Forms på Teams
Quiz med Forms på Teams

Lag en quiz med forms og legg den på Teams for å engasjere kollegene dine og gjøre noe sosialt. Inviter til en spørrekonkurranse, og gjennomfør den på Teams.

Klikk her for å se en demonstrasjon.


Bursdager på Teams

Noe av det mest populære på sosiale plattformer er bursdagshilsener. Gjenskap det på Teams. Det er hyggelig å bli satt pris på.

Jeg anbefaler alle å ha et eget Team for å være sosial og den løse praten. I tillegg til den løse praten kan du publisere når dine kolleger har bursdag. Enten du har oversikten i Planner, Lister, Excel eller i ditt HR-/Personal-system. Skap engasjement på Teams.

Du kan oppdatere innlegge manuelt, når noen har bursdag. Eller automatisere så det posten en melding automatisk hver gang noen har bursdag.


Lær mer om bruk av Teams

Å skape steder for å være sosial på Teams har verdi utover det det å samles, også når man er på hjemmekontor. For mange er det å spille Bingo eller masterminds første gangen de virkelig ser hvordan det er å «samarbeide» på Teams. Og en Quiz er porten inn til å oppdage Forms.

Ønsker du å oppdage andre måter å bruke Teams på, for å øke entusiasmen og produktiveten. Se kursoversikten, oppdag og lær noe nytt.


Om Hogstad Rådgivning.

Hogstad Rådgivning drives av Geir Hogstad. Min jobb er å gjøre din enklere. Kursinstruktør, rådgiver og konsulent. Og for noen «han du går til fyren» når de skal ha hjelp. Spesialitetene er Teams og Excel.