Sosialt på Teams

sosialt på Teams

Gjør noe sosialt på Teams Ved å bruke Teams for å sosialisere øker du begeistringen og bruken av Teams. Samtidig gir det brukerne en enkel måte å se hvordan informasjon kan deles med andre. Og hva det vil si å jobbe sammen. Her er noen forslag på hva du kan gjøre.


Om Hogstad rådgivning.

Velkommen hit til siden for sosiale aktiviteter og noe som setter i gang engasjement på Teams. Mitt navn er Geir Hogstad. Jeg skaper meg en karriere på å gjøre din jobb enklere. Med kurs, innhold og kunnskap. Se gjerne mine kurs, Teams har et hav av muligheter.


Masterminds på Teams

Masterminds Teams

Den gamle klassikeren Masterminds laget i Excel. Last den opp på et sosialt Team. Og inviter dine kolleger til et spill i kaffepausen. For å spille på nett deler du filen på OneDrive, SharePoint eller Teams. Du kan laste ned Excel filen her:

PS. Problemer med å laste ned? Forsøk en annen nettleser. F.eks. Edge.


Bingo på Teams

Spille bingo på Teams

Alle liker å spille Bingo. Og dette er øyeåpner for mange, når de ser hvordan flere jobber i samme dokument. I tillegg til engasjementet og den gode stemningen det skaper.

PS. Problemer med å laste ned? Forsøk en annen nettleser. F.eks. Edge.


Quiz eller reiselabyrint

Lag en quiz med forms og legg den på Teams for å engasjere kollegene dine og gjør noe sosialt. Inviter noen til en spørrekonkurranse, eller lag en variant av reiselabyrinten, der deltagerne jobber seg fremover i spørrekonkurransen. Klikk her for å se en demonstrasjon.

Lær mer om Microsoft Forms her.


Bursdager på Teams

Jeg anbefaler alle å ha et eget Team for å være sosial og den løse praten. I tillegg til den løse praten kan du publisere når dine kolleger har bursdag. Enten du har oversikten i Planner, Excel eller i ditt HR-/Personal-system. Skap engasjement på Teams.


Lær mer om bruk av Teams

Å skape steder for å være sosial på Teams har verdi utover det det å samles, også når man er på hjemmekontor. For mange er det å spille Bingo eller masterminds første gangen de virkelig ser hvordan det er å «samarbeide» på Teams. Og en Quiz er porten inn til å oppdage Forms.

Ønsker du å oppdage andre måter å bruke Teams på, for å øke entusiasmen og produktiveten. Se kursoversikten, kanskje du kan oppdage noe nytt.