Sosialt på Teams

sosialt på Teams

Gjør noe sosialt på Teams Ved å bruke Teams for å sosialisere øker du begeistringen og bruken av Teams. Samtidig gir det brukerne en enkel måte å se hvordan informasjon kan deles med andre. Og hva det vil si å jobbe sammen. Her er noen forslag på hva du kan gjøre.


Masterminds på Teams

Masterminds Teams

Den gamle klassikeren Masterminds laget i Excel. Last den opp på et sosialt Team. Og inviter dine kolleger til et spill i kaffepausen. For å spille på nett deler du filen på OneDrive, SharePoint eller Teams. Du kan laste ned Excel filen her:


Bingo på Teams

Spille bingo på Teams

Alle liker å spille Bingo. Og dette er øyeåpner for mange, når de ser hvordan flere jobber i samme dokument. I tillegg til engasjementet og den gode stemningen det skaper.


Quiz eller reiselabyrint

Lag en quiz med forms og legg den på Teams for å engasjere kollegene dine og gjør noe sosialt. Inviter noen til en spørrekonkurranse, eller lag en variant av reiselabyrinten, der deltagerne jobber seg fremover i spørrekonkurransen. Klikk her for å se en demonstrasjon.

Lær mer om Microsoft Forms her.


Bursdager på Teams

Jeg anbefaler alle å ha et eget Team for å være sosial og den løse praten. I tillegg til den løse praten kan du publisere når dine kolleger har bursdag. Enten du har oversikten i Planner, Excel eller i ditt HR-/Personal-system. Skap engasjement på Teams.


Lær mer om bruk av Teams

Å skape steder for å være sosial på Teams har verdi utover det det å samles, også når man er på hjemmekontor. For mange er det å spille Bingo eller masterminds første gangen de virkelig ser hvordan det er å «samarbeide» på Teams. Og en Quiz er porten inn til å oppdage Forms.

Kurs: Les mer om Teams-kurset her.

Konsulent: Trenger du hjelp ved behov? Spør meg når du lurer på noe om bruk av Teams. Eller om du har noen egne ideer du gjerne vil ha gjennomført. Det er et hav av muligheter på Teams