Nettkurs: Bli god i Excel

Excel nett  kurs
Lær de nye formlene i Excel på norsk

Excel utvikler seg.

Og det bør du også gjøre. Nye funksjoner gir deg helt nye muligheter når du skal lage rapporter, finne tall/informasjon og analysere datalistene dine.

Jobb raskere og mer presist for å ta riktige beslutninger og når du skal presentere tall for andre.


Start dette Excel kurset med å melde deg på nå.

Registrer deg og kom i gang nå. Du får tilgang til videoene umiddelbart.


Hvem passer nettkurset for?

Dette nettkurset er for deg som bruker Excel ofte. Som kan noe, men vil lære mer. Og for deg som er god i Excel. Men ikke oppdatert på alle de nye funksjonen i Office 365 versjonen av Excel på Norsk.

Hva lærer du?

Du lærer å bruke de nye funksjonene som Filtrer, VSTAKK, Sorter, Unik, Velgkolonne og mange flere. I tillegg lærer du å bruke klassiske funksjoner som Summer.Hvis.Sett og Antall.Hvis.Sett på nye måter.

Resultatet er dynamiske rapporter i Excel, som gir deg den informasjonen du trenger, når du trenger den. Raskere og mer presist enn noen gang.

Format og innhold.

Mer enn 30 videoer med de nye funksjonene i Excel og de klassiske som du bør kunne. Excel ark med alle øvelsene så du kan forsøke selv når du ser videoene. Legg inn kommentarer og spør under hver video. Når du har fulført får du deltager bevis.

Dette nettkurset i Excel er basert på mer enn 10 års erfaring som instruktør og konsulent i Excel. Praktiske eksempler så du lærer hvordan du bruker funksjoner i Excel.

Sortere lister i Excel med formler.
Sortere lister i Excel med formler.

La Excel gjøre jobben, ikke noe klipp og lim. Som når du skal sammenligne flere datalister i Excel.

Sammenligne lister i Excel.
Sammenligne lister i Excel.