Mistet oversikten på dine Teams og kanaler? Det finnes noen knep som gjør det enklere for deg å organisere Teams. Finne de kanalene og Teamene du bruker oftest. Eller de som er mest viktig for deg. Her her noen tips om hva du kan gjøre.


Skjule Teams

Skjule Team
Skjule Team

Du kan skjule Team du kun bruker ved behov. Alle informasjonen ligger der, andres aktivitet foregår som normalt. Men det blir skjult fra din oversikt.

Når du skjuler et Team, får du ett nytt valg i listen som heter «Skjulte Teams». Trykk på de 3 prikkene (…) og velg Skjul Team. Velg Vis om du vil hente det frem igjen.


Organisere Team

Organisere Team
Organisere Team

Ved å venstre-klikke på et Team, kan du endre/sortere rekkefølgen på et Teams med Dra og Slipp. Klikk på Teamet, dra det opp eller ned i listen over Teamene dine, og slipp det der ønsker det.


Merk kanaler som favoritter.

Feste kanaler øverst i Teams
Feste kanaler øverst i Teams

Noen kanaler i Teams er viktigere enn andre. Fest favoritt-kanalene dine øverst i Teams. Finn informasjonen du trenger raskt. Følg med på hva som skjer i favoritt-kanalene dine. Kanaler du fester, kommer øverst i listen din. Trykk på de 3 prikkene (…) og velg Fest. Velg Løsne om du vil fjerne en kanal fra toppen av listen.


Skjul kanaler i Teams.

Skjule kanal Teams
Skjule kanal Teams

Bruk av Teams kan noen ganger være litt som «ikke se skogen for bare trær». Mange kanaler, men det er bare noen vi virkelig trenger. Skjul kanaler med å trykke på de 3 prikkene (…). Skjulte kanaler ligger i egen liste som heter akkurat det, Skjul kanaler. Velg en skjult kanal, om du vil vise den igjen.

PS. du kan ikke skjule kanalen Generelt.


Organisere Teams.

Har du lest helt hit, er dette tipset ofte litt sent. Siden du og kollegene allerede bruker Teams. Men en tommelfingerregel når bedrifter bruker Teams, er å organisere Team slik vi jobber. Ikke slik vi er organisert.


Bli flinkere til å bruke Teams.

Ønsker du å lære mer om å bruke Teams? Teams gir deg og bedriften din et hav av muligheter. Oppdag mulighetene og lær mer.


Teams kurs.

Ønsker du å lære mer om å bruke Teams? Øke entusiasmen blant dine kolleger og effektiviteten i organisasjonen

Jobb effektivt.

Unngå uønskede henvendelser. Bruk Teams, Outlook og Planner til å få oppgavene gjort. Og flyt i hverdagen.

Hjelp ved behov.

Hjelp ved behov. Jeg er «han du går til fyren» for bedrifter på Teams. En å spørre når det er spørsmål om bruk.