Hvordan går du frem når du skal sjonglere hverdagens mange små og store oppgaver og en gjøremålsliste i Teams? Teams er arbeidsflaten din, og med tilleggsproduktene Planner og To-Do kan du få oversikt over det du skal skal gjøre. I tillegg får du oversikt der du antagelig jobber mest. I oppgaveoversikten din i Outlook.


Bruk av Planner i Teams

Planner teams
Planner i Teams

Planner er app som du kan legge til i et eller Team i den kanalen du ønsker for å få en oversikt over gjøremål og oppgaver som flere i avdelingen prosjektet eller bedriften jobber sammen på.

Du må legge til Planner i en fane i den kanalen hvor du ønsker oversikt over gjøremålene. En gjøremålsliste i Teams som viser egne oppgaver, og felles oppgaver. Gjøremålene organiserer i det som kalles «bøtter». Der legger du til oppgaver. Når du legger til oppgaver i Planner kan du blant annet definere:

  • Hvem som har ansvaret
  • Start- og ferdig-dato
  • Status på fremdrift
  • Prioritet
  • Legge til vedlegg

Mine gjøremål i Teams.

To-Do Teams
Microsoft to-do Teams

Hver enkelt kan gå inn Teams for å finne personlige oppgaver. Men jeg anbefaler å bruke gjøremålsappen To-Do til egne oppgaver. I To-Do kan du ha flere lister for oppgavene dine. Kobler du To-Do til Planner vil det komme en egen liste for oppgaver som er lagret i Teams og planner.

Oppgaver i Outlook

Outlook Oppgaver i Teams

Vi jobber ofte sammen med andre i Teams, men hverdagen skjer i Outlook. Mange bruker innboksen og mapper som huskeliste for det som skal gjøres, men det du bør gjøre. Det er å bruke oppgavelisten i Outlook for det den er verdt. Det gir deg bedre oversikt, og det er bedre Outlook husker, enn at vi glemmer.


Lær mer om bruk av Teams.

Ønsker du å lære mer om hvordan du organisere dagene din og mulighetene du har for å følge opp og få oppgavene dine gjort i Teams? Kontakt meg her.