Oppgaver i Teams gir det oversikt over gjøre mål på det samme stedet som du finner Chat, Team og filer. Det er gjøremålsappen To do, integrert med Teams.


Oppgavelister i Teams.

Se oppgavene dine i Teams
Se oppgavene dine i Teams

Når du bruker Teams for å få oversikt over oppgaver, jobber du i lister. Dine egne gjøremålslister som du administrer. Legg til oppgaver i ønsket liste. Merk de som viktig, Få oversikt over oppgaver du har planlagt, og dagens gjøre mål.


Oppgaver fra andre systemer.

I hverdagen må vi ofte forholde oss til flere systemer. Meldinger og møter i Teams. Kalenderen, innboksen og oppgaver i Outlook. Kanskje bruker du Planner for delte oppgaver. Oppgaver deles automatisk på tvers med disse løsningene. «Tilordnet meg» det er oppgaver som kommer fra Planner. I tillegg kan du se oversikt over oppgaver i Planner fra de ulike kanalene dine.


Kom i gang nå.

Gjøremålsliste med Planner og To Do er ny. Finner du ikke oppgavelisten i Teams-menyen, kan du tyvstarte med å legge til Planner, og se dine egne gjøremål.

Klikk på de 3 prikkene, velg Planner. Og du er i Gang. Høyreklikk på ikonet, og velg «Fest» for å låse den på menyen.

Fest Planner til menyen i Teams

Sy alt sammen, få flyt i hverdagen

Gjøremålsappen To Do, som oppgaver i Teams bygger på leveres som egen app. På alle plattformer. I den ser du oppgaver fra Teams, Planner og Outlook. Inkludert meldinger du flagger for å følge opp i Outlook.


Bruk av oppgavelister.

Ønsker du å se alle mulighetene, få gode råd og tips om hvordan du balanserer tiden din, og unngår at oppgaver og meldinger glipper i en travle hverdag?

Da kan kurset «flyt i hverdagen» være noe for deg. Smart bruk av gjøremålslister, Teams, og Outlook. Inkludert To do.