Excel Nettkurs

Excel nettkurs på norsk.
Excel nettkurs på norsk.

Excel kurs på nett er en god måte å lære Excel på. Enten du er nybegynner og vil lære det grunnleggende eller er god og vil bli bedre. Viderekommende kurs er også for deg som ikke er oppdatert. Excel utvikler seg, Det bør du også gjøre. Velkommen til nettkurs.

Gratis nettkurs for nybegynnere.

Nettkurset for nybegynnere er for deg som har lyst til å forstå Excel, og ønsker å benytte det mer enn du gjør i dag. Bli litt tryggere, slik at du får en bedre forståelse og våger å utforske mer på egen hånd. Excel kurset for nybegynnere er gratis. Registrer deg her for å komme i gang nå.

Lær det grunnleggende i Excel:

Grunnleggende Excel for nybegynnere.

Excel kurs for viderekommende

Excel kurs for viderekommende på nett. Også for deg som ikke er oppdatert på nyhetene i Excel. Dette nettkurset for viderekommende er for deg som har Office 365. Som vil bli god, og vil beherske de nye funksjonene. Som Filtrer, Xoppslag, Velgkol, Sorter, Unik og mange flere. Jobber smartere og mer presist med dynamiske lister i Excel.

Gratis registrering, og gratis videoer så det er enkelt å komme i gang.


Nettkurs for deg som vil bli god på Diagram.

Noen lager ett diagram, og noen lager diagram i Excel for å oppnå noe. Lær hvordan du lager gode diagram, grafer og visualiseringer i Excel på nett.

Et godt diagram bør:

  • Forsterke budskapet ditt
  • Være enkelt å forstå
  • Vekke interesse

Og kanskje imponerer du kolleger og sjefen som en bonus.

Se de første videoene i nettkurset for Excel diagram og grafer gratis.


Excel kurs på nett

Lær Excel i ditt tempo. Med Excel på norsk. Se videoene om igjen ved behov. Og selvfølgelig er det Excel regneark med øvelser i begge nettkursene. Du kan kommentere og spørre under hver video.

Men du kan google eller bruke kunstig intelligens verktøy som ChatGPT sier du? Det kan du, om du ikke vil ha de beste forslagene. Lær de nyeste, og beste mulighetene, så ligger du i forkant på flere måter.

To ganger har jeg blitt utfordret av ChatGPT, og det virket. Men ikke optimalt. Mye jobb for brukeren. Som her:


Om instruktøren.

Instruktør på Excel nettkursene er Geir Hogstad. Erfaren rådgiver, konsulent og foreleser på Excel kurs. Kursene er basert på erfaringer og tilbakemeldinger både fra konsulent oppdrag, og kurs i klasserom.

Ta kontakt om du ønsker internt Excel kurs for bedriften din på Teams.

Epost: geir@proclud365.no