Excel lister – Gratis webinar.

Gratis kurs Excel lister og rapporter

Hva er dynamiske lister i Excel? Dynamiske lister er mye mer enn rullegardinlister. Gratis webinar for deg som vil jobbe raskt og presist med Excel lister.

Oppdag de nye funksjonene for å sortere og filtrere lister i Excel. Det har aldri vært enklere å finne informasjon fra datalistene dine. Velkommen til gratis webinar for deg som ønsker å jobbe raskere og mer presist i Excel.


Excel kurs lister og rapporter

Dette gratis Excel-kurset arrangeres som et webinar. Webinaret varer i 45 minutter og du får regnearket som blir benyttet. Du lærer grunnleggende bruk av disse Excel-funksjonene for å lage dynamiske lister:

  • Filtrer, slå opp en verdi og filtrer informasjon fra datalisten når flere rader stemmer.
  • Sorter, sortere datalister med en funksjon.
  • Unik., finne unike verdier i en dataliste

Lage lister i Excel – uten pivot.

Excel har egne funksjoner for lister. Funksjoner som gjør at du kan få innsikt i dataene dine og oversikt uten å bruke pivot-tabeller. Lær noen få listefunksjoner, og jobb raskere en noen gang i Excel.

Få oversikt med enkle kommandoer

Hvem passer webinaret for?

Webinaret passer for deg som jobber med store datalister i Excel, og ønsker en enklere måte å finne riktig informasjon på. Finne riktig informasjon i store datalister enkelt, når du skal få oversikt, ta beslutninger eller presentere data for andre.


Kurs Excel lister – hvordan delta

Du deltar på nett og får en invitasjon til Teams-møte. Du må ikke ha Teams for å delta. Velg ønsket tidspunkt, send inn for å melde deg på. «Gratis webinar Excel matriseformler»Din kursinstruktør.

Geir Hogstad Excel entusiast

Velkommen til siden min. Mitt navn er Geir Hogstad og jeg elsker å lære bort Excel. I tillegg til å være kursinstruktør for egne og andre sine kunder, lager jeg ferdige løsninger i Excel, og jobber som konsulent for bedrifter som skal optimalisere sine regneark.