Excel hjelp og tjenester

Excel hjelp

Hogstad rådgivning tilbyr Excel hjelp, kurs, løsninger og ekspert-hjelp til bedrifter og profesjonelle brukere. Se hva jeg kan tilby når du skal jobbe bedre i Excel.

Ekspert hjelp på Excel.

Jeg jobber som Excel konsulent for bedrifter. Jeg forenkler rapporter, og lister, hjelper til med å finne tall og informasjon du trenger på en enklere måte. Så du kan bruke mer tid på din jobb. Les mer om hva jeg kan hjelpe deg med i Excel.

NFFA (Norsk forening for farlig avfall) benyttet mine tjenester når de skulle lage en løsning for å identifisere farlig avfall. Les mer her.

Kontakt meg for en uforpliktende samtale: E-post geir@procloud365.no eller telefon: 920 10 803


Ferdige maler i Excel.

Trenger du noen gode maler i Excel, disse kan du laste ned og bruke fritt. Excel mal for CRM, ferieplan, og bemanningsplan.


Excel kurs for ledere.

Ledere har ofte egne krav og ønsker når de jobber i Excel. De lager rapporter. Excel-rapporter som skal presenteres for andre. Gi innsikt, og identifisere mål for riktig fokus. I dette Excel-kurset, lærer du å lage gode rapporter. Som blir riktig hver gang.


Excelkurs rapporter og lister

Finn det du trenger, når du trenger det i Excel. med noen få enkle funksjoner. Får du lett oversikt når du har store tabeller og lister. Les mer her.


Bedriftsinterne Excel-kurs

Jeg holder kurs på Excel for bedrifter. Tilpasset bedriftens nivå, ønsker og mål. Ta kontakt for å avtale et Excel-kurs til din bedrift.