Excel hjelp og tjenester.

Behovet for Excel hjelp og tjenester varierer. Hva trenger du, for å få større glede og nytte av Excel? Kurs, hjelp ved behov, eller en bedre løsning.


Kurs for profesjonelle og bedrifter.

Jeg tilbyr Excel kurs på alle nivåer, inkludert fagkurs og bedriftsinterne kurs. Kursene arrangeres ofte på Teams, så jeg har Excel kurs for bedrifter i hele Norge.


Bedre løsninger.

Det meste kan bli bedre, inkludert bedriftens Excel løsninger. Spesielt gamle løsninger. Har du Excel regneark du bruker for mye tid på å vedlikeholde, kan jeg hjelpe deg å gjøre de bedre. Moderne Excel gir helt nye muligheter for å lage raske og presise regneark.

Et av mine prosjekter er å lage en løsning for å identifisere farlig avfall. Det er mye du ikke vil ha i maten. Med denne løsningen får de som håndterer farlig avfall muligheten til å oppdage farlige avfall i Excel. Les mer på NFFA sine sider.

Sjekk mine ferdige løsninger og maler, kanskje er dette akkurat det du trenger. Se oversikt over løsninger her.


Excel hjelp ved behov.

Ofte trenger du ikke et helt kurs i Excel, men trenger en å spørre. Hvordan gjør jeg det nå. Det er mulig å finne mange svar ved å google, eller spørre en kollega. Utfordringen med å google er at du ofte ikke får den beste løsningen. (De som deler på nett har sine hemmeligheter). Bruker du kollegaen som ressurs, han eller hun som egentlig har andre oppgaver.

«Jeg er han du går til fyren», så du får svar og kollegaen arbeidsro. Nysgjerrig på muligheten, send meg en en uforpliktende forespørsel.


Excel hjelp og tjenester fra Hogstad Rådgivning.

Hogstad rådgivning er et enkeltmannsforetak drevet av Geir Hogstad med spisskompetanse på Excel og Teams. Jeg holder kurs i Excel for egne og andre sine kunder.

Bidrar med kompetanse og ressursperson i prosjekter og løser problemer.