Excel hjelp fra en ekspert.

Excel ekspert konsulent og hjelp

Hogstad rådgivning har høy kompetanse på Excel. Og tilbyr Excel hjelp til bedrifter. Ta kontakt, gode referanser. Jeg jobber som Excel-ekspert for bedrifter som bruker Excel til å forenkle egne oppgaver.


I Excel er det mer enn 500 funksjoner, 1 000 000+ rader, 16 000 + kolonner. Et hav av muligheter. Da er det godt å få hjelp i blant.

Send spørsmålet på epost, eller bruk Teams når du trenger hjelp.


Excel konsulent og tjenester

Har du et Excel-problem du gjerne skulle fått løst nå eller et regneark du og kollegene bruker for mye tid på?

Spar tid og bruk mer tid på det du egentlig skal. Få hjelp med vanskelige Excel regneark eller et spørsmål du har akkurat nå. Jeg elsker å jobbe med kompetente mennesker som er dyktige i jobben sin, og har lidenskap for sitt fag. Så skaper vi gode ting sammen.


Hvordan virker det?

Prosessen med å få hjelp med Excel er veldig enkel.

Beskriv Excel problemet ditt.

Du sender meg en melding om hva du trenger hjelp til. Bruk e-postadressen geir@procloud365.no for å motta et raskt svar.

Du mottar et forslag.

Basert på din beskrivelse sender jeg et forslag på medgått tid og når du kan motta løsning. Ofte får du svar på under en time.

Aksepter forslaget.

Når du aksepter forslaget jobber jeg for deg. Mange oppdager nye måter å bruke Excel på når de ser løsningen. Excel utvikler seg hele tiden, og det finnes bedre måter å løse Excel-problemer på i dag, enn for 2 år siden.


Excel hjelp

Hva bruker folk tid på i Excel.

Du kan få hjelp med:

  • Velge riktig Funksjoner i Excel
  • Samle data, for eksempel fra flere regneark
  • Rense data, hva er viktig
  • Visualisere data, velg riktig diagram og grafer, fremhev fokus
  • Modellbygging, utvalg. Hva skal ha med? Riktig informasjon til riktig målgruppe.
  • Excel regneark. Gjøre regnearkene enklere å bruke og mer prises..

Jeg hjelper bedrifter med å forenkle Excel-regnearkene, så du kan bruke mindre tid på datalistene, og mer tid på å analysere og ta beslutninger. Når du tar beslutninger så tar du de på riktig grunnlag. På datalister med god kvalitet. Nå kan du få Excel hjelp med alt det ikke lønner seg for deg å bruke tid på..


Excel kompetanse, prosjekter.

Har du behov for Excel kompetanse for å forenkle eller lage løsninger. Løsninger om forenkler hverdagen. Så du og dine kolleger jobber enklere og mer presist.


Noe av det jeg har gjort som Excel-ekspert.

Å hjelpe kunder med Excel regneark er både variert og spennende. Fra å finne riktig tall til riktig tid og publikum, til å forenkle lister og rapporter. Korte og lange oppdrag.

  • Laget bemanningsplan i Excel for å administrere hvor folk er og hva de gjør når, for større energileverandør.
  • Forenklet søk og kvalitetssikring av informasjon for de som arbeider med, og analyserer farlig avfall. Les mer om løsningen på NFFA sine hjemmesider. Klikk her.
  • Forenklet rapportering og kvalitetssikring av tall for styremøter og anbud for leverandør av helsetjenester.

Neste steg.

Kontakt Geir Hogstad på

Telefon: 920 10 803

E-post: geir@procloud365.no

For uforpliktende samtale.

Om Hogstad rådgivning.

Geir Hogstad - Excel ekspert


Velkommen til siden min. Mitt navn er Geir Hogstad og jeg har en profesjonell lidenskap for Excel. I tillegg til å være konsulent hjelpe bedrifter med Excel.  Lager jeg ferdige løsninger i Excel, og jobber som kursinstruktør for egne og andre sine kunder.

Organisasjonsnummer: 921 823 800. Faktura-adresse: Buskveien 51, 3236 Sandefjord.