Excel-ekspert.

Hogstad rådgivning har høy kompetanse på Excel. Og tilbyr Excel hjelp til bedrifter. Ta kontakt, gode referanser. Jeg jobber som Excel-ekspert for bedrifter som bruker Excel til å forenkle egne oppgaver. I tillegg til hjelp og tjenester ved behov kan du få gratis maler og nettkurs.


Excel konsulent og tjenester

Har du et regneark du og kollegene bruker for mye tid på? Tid du egentlig kunne brukt på å gjøre det du skal gjøre. Jeg hjelper deg med vanskelige Excel regneark. Med løsninger som gjør deg bedre i jobben din, og imponerer kollegene dine. Jeg elsker å jobbe med kompetente mennesker som er dyktige i jobben sin, og lidenskap for sitt fag. Så skaper vi gode ting sammen.


Excel hjelp

Excel konsulent
Bruk av tid i Excel.

Jeg hjelper bedrifter med å forenkle Excel-regnearkene, så du kan bruke mindre tid på datalistene, og mer tid på å analysere og ta beslutninger. Når du tar beslutninger så tar du de på riktig grunnlag. På datalister med god kvalitet. Trenger du hjelp i Excel med:

  • Samle data, for eksempel fra flere regneark
  • Rense data, hva er viktig
  • Visualisere data, velg riktig diagram og grafer, fremhev fokus
  • Modellbygging, utvalg. Hva skal ha med. Riktig tall til riktig tidspunkt og riktig publikum
  • Gjøre modellen klar, ha alt klart når møtet starter. Være trygg på at tallene stemmer

Excel kompetanse ved behov.

Behovet for Excel kompetanse varierer. Noen ganger hjelper jeg til med «hvordan gjør jeg det i Excel». Andre ganger er jeg fagpersonen og hjelper kunder med bedre verktøy i Excel. Som forenkler hverdagen. Flinke folk, som vil jobbe enklere og mer presist.


Noe av det jeg har gjort som Excel-ekspert.

nffa veilieder
Veileder for farlig avfall
  • Laget bemanningsplan i Excel for å administrere hvor folk er og hva de gjør når, for større energileverandør.
  • Forenklet søk og kvalitetssikring av informasjon for de som arbeider med, og analyserer farlig avfall. Les mer om løsningen på NFFA sine hjemmesider. Klikk her.
  • Forenklet rapportering og kvalitetssikring av tall for styremøter og anbud for leverandør av helsetjenester.

Kontakt for hjelp fra en Excel expert

Kontakt Geir Hogstad på

Telefon: 920 10 803

E-post: geir@procloud365.no

For uforpliktende samtale. Jeg benytter Teams for gjennomgang, og statusmøter. Så Jeg hjelper bedrifter i hele Norge med Excel.