Kurs matriseformler i Excel

Matriseformler i Excel
Excel matriseformler

Lær deg å bruke matriseformler i Excel. Matriseformler vil endre måten du bruker Excel på, for alltid. Jobb raskere, bedre og mer presist med datalistene dine.


Matriseformler i Excel

Bruker du Excel for å ta beslutninger og til rapportering. Da bør du kunne mulighetene Dynamiske tabeller i Excel gir. Den største endringen i Excel på flere år. Kanskje den største endringen noensinne.

Fordi dynamiske matriser gjør det enkelt arbeide med datalistene dine. For mange brukere vil det være første gang de forstår og bruker dynamiske lister. Og det er litt av en oppdagelse.

Matriseformler vil hjelpe deg å løse vanskelige problemer i Excel, og fundamentalt forenkle måten regneark er designet og konstruert på.


Excel kurs matriseformler

Kurset for å jobbe raskere og mer presist med datalister er for deg som kan litt Excel. Men vil jobbe raskere. Bruke mindre tid på å sjekke funksjoner, og mer tid på å analysere.

Hvem bør kunne matriseformler?

Alle som jobber med datalister, enten du jobber i HR, markedsføring, salg, med prosjekter eller er i ledelsen. Datalister er akkurat det, data. Informasjon blir det når vi finner det som er viktig, til riktig tid. Og akkurat det er det vi bruker matriseformler til.


Fordelen med dynamiske lister i Excel

Bruk av dynamiske lister for å hente data fra tabeller gjør det enklere å:

  • Lage søkefelt i Excel med datavalidering (rullegardinlister)
  • Hente data fra tabell
  • Jobbe med større presisjon
  • Jobbe raskere
  • Reduser tiden du bruker på kontroll av listene, og unngå klipp/lim

Jobber du effektivt i Excel?

Disse mulighetene bør du kjenne til, og kunne.


Oppdag de nye mulighetene i Excel på Nettkurs.