Dele dokumenter i Teams

20. mai 2020

Dele dokumenter i Teams

Teams gjør det enkelt å samarbeide og dele filer. Dele filer med andre, for å redusere e-post og forenkle hverdagen. Du jobber som før, i applikasjonene du kjenner. Men deler og lagrer på Teams. Så nesten som før. Hvordan jobber du raskest, når du skal dele og finne dokumenter med Teams? Det er noen knep som vil gi deg aha-opplevelser. Redusere frustrasjon. Og øke både nytten og gleden av å bruke Teams.


Praktisk bruk av Teams i hverdagen.

I en hverdag uten Teams, er innboksen vår ofte dokument-arkivet. Lokalt på egen PC. Spredd rundt i organisasjonen ligger det dokumenter ingen andre får nytte av. Selv om de kunne hatt det. Felles dokumenter ligger lagret i dokumentmapper på en filserver. Som ikke alltid er like enkel å finne. Bruk Teams, så deles dokumenter i kanaler. Med tilgang til de som er medlemmer i Teamet.


Bruk av delte dokumenter i Office-pakken.

Det er 2 ting vi ønsker å gjøre med dokumenter. Finne, og bruke det andre har delt. Og dele det vi selv gjør med andre. Og stedet vi jobber i, det er i Office-pakken. Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Det å finne riktig sted, for å hente et dokument, eller lagre det riktig. Det er uvant. Det samme med å lagre dokumenter som er vedlegg i en e-post. Eller sende dokument som et vedlegg. Når du kan knepene, og forstår dokumentdeling i Teams. Blir det både enklere og mer effektivt å bruke Teams.


Hvordan bør du dele dokumenter i Teams.

Lær hvordan du deler dokumenter med Teams. For å få bedre arbeidsvaner som forenkler hverdagen din. En av nøklene for at du og kollegene dine skal lykkes med bruken av Teams. På 1,5 time lærer du

  • Forskjellen på delte dokumenter i møter og Chat på Teams
  • Kanaler og mapper når du jobber med dokumenter i Teams
  • Hvor du bør starte et nytt dokument, for å finne det igjen.
  • Lagre riktig med Office pakken.
  • Legge ved vedlegg og sette inn vedlegg i Teams med Outlook
  • Deling og samarbeid på dokumenter.

Påmelding og gjennomføring av Teams kurs.

Dette kurset er for deg som har begynt å bruke Teams, Men bruker for mye tid på å finne, lagre og jobbe effektivt med dokumenter i Teams. Teams kurset er bedriftsinternt, og inkluderer praktiske øvelser. Pris per deltager: 590,-. kroner. Påmelding, forespørsel: geir@procloud365.no

By geir Microsoft Teams Share: