CRM mal i Excel

29. mars 2020

CRM mal i Excel

Gratis CRM-mal i Excel for deg og bedriften din. Denne CRM-malen er utviklet av Hogstad rådgivning. For å gjøre det enklere å følge opp salg og tilbud. Og øke sannsynligheten for flere suksessfulle salg.

CRM malen inneholder

  • Rapport med oversiktbilde
  • Modul for å følge opp tilbud
  • Liste med prospekter
  • Kundeliste

En CRM-mal i Excel som egner seg godt for deling internt når du bruker Office 365 eller Teams

Bruk og rettigheter

Du står fritt til å bruke CRM-malen i egen organisasjon. Du kan endre data, legge til og endre excel-funksjoner i CRM-malen. Du kan ikke dele den med noen utenfor egen organisasjon eller videreselge CRM-malen fra Hogstad Rådgivning uten etter avtale.

Last ned CRM-malen her.

Når du laster ned CRM-malen, aksepterer du samtidig rettighetene nevnt over.

By geir Excel Share: