Turneringsoppsett | Gratis mal for Excel

3. mars 2018

Turneringsoppsett | Gratis mal for Excel

Det fine med å tenke smart, er at andre ofte har tenkt de samme tankene. Her er et turneringsoppsett i Excel du kan bruke. Eller det er flere. Basert på hvor mange lag det er i turneringen din. Se tips og bruk her.


Det var noen som spurte om jeg kunne lage en turneringsmal i Excel for en fotball-cup de skulle arrangere. Det kunne jeg sikkert gjort, men jeg fant et turneringsoppsett som var så bra at det ikke var nødvendig å lage noe nytt. Jeg vil heller dele det med deg, og gi honnør til den som laget det.

Turneringsoppsett i Excel

En ferdig turneringsmal du kan bruke

turneringsoppsett

Turneringsoppsettet du finner på denne siden, inneholder turneringsmal i Excel for flere ulike oppsett. Du finner ferdig turneringsoppsett med alt fra 3 til 16 lag i ulike turneringsmaler.

Turneringsoppsettet er på Engelsk, men du endrer enkelt alle tekstene til Norsk. Bruk malene til alle typer turneringer. Fotball, håndball, volleyball, basketball. Mer tid til cup, mindre tid på administrasjon og papir.

Føre inn lag, så lager oppsettet seg selv. Legg inn resultater så får du tabell for turneringen. Tabellene for turneringene oppdateres automatisk etter hver som resultatene kommer inn.

Del turneringsmaler

Og få ekstra engasjement med Microsoft Teams.

Microsoft teams turneringsmal

Viste du at Microsoft har et eget Office 365 tilbud til ideelle organisasjoner, som ofte inkluderer idrettslag?

Inkludert i Office 365, får du Microsoft Teams. Og Microsoft Teams er en tøff måte å skape engasjement på. Litt som å ha din egen sosiale plattform for turneringen.

La deltagerne eller laglederne være med å skape stemning. Du kan dele turneringsoppsett med lagene. Informere om steder å bo, steder å spise. Oppdatere alt som skjer i turneringen. På en morsom måte. Som antagelig gir hele turneringen du arrangerer et løft.

Profilere turneringens sponsorer. Alt på en flate. Evaluer turneringen med de flotte spørreskjemaene du kan lage med Microsoft Forms. Eller bruk Forms til påmeldinger.

Sjekk om din klubb kvalifiserer for gratis eller veldig billig Office 365 her.

By ghog Excel Hjem og Forbruker Share: