Spennende PowerPoint presentasjon

9. mars 2018

Spennende PowerPoint presentasjon

Med disse tegneseriefigurene lager du en spennende PowerPoint presentasjon, og får en presentasjon som forteller historien din bedre. Påpek viktige poeng, og skap en engasjerende historie.


Å lage en spennende PowerPoint presentasjon, som folk husker og lærer av blir enklere når du bruker visuelle hjelpemidler for å formidle budskapet ditt. Appen Pixton Comic Characters er et tillegg til PowerPoint som hever presentasjonen din på en enkel og morsom måte.

Spennende PowerPoint presentasjon

med visuelle figurer.

spennende powerpoint presentasjon

Du kan bruke mange effekter for å skape spennende presentasjoner i PowerPoint. Sette inn bilder, figurer, ikoner. Benytte animasjoner og overganger.

Alt for å holde liv i presentasjonen, og publikum. Og du kan få hjelp til å drive historien fremover med tegneseriefigurer fra Comic Characters.

Slik gjør du for å få, og bruke figurene i PowerPoint:

  • Velg Sett inn på PowerPoint båndet
  • Velg Store
  • Søk etter, og installer Comic Characters
  • Bygg karakteren du vil benytte

 

Tegneseriefigurene bygger du slik du ønsker dem. Med ulike uttrykk, forundret, glad, oppgitt. Velger antrekk som passer. De formelle antrekkene, eller kle figuren din opp som en supermann, og superkvinne.

Skriv inn en kort tekst i boblen, for å forsterke budskapet ditt om du ønsker det. Sett karakteren inn i presentasjonen din som et bilde.

Ofte er det de små detaljene som gjør en presentasjon spennende. Bruk av tegneseriefigurer er en slik effekt. En effekt som gjør at du blir husket.

Nå kan du låne litt, enkelt fra en verden som er god på fortelle gode historier enkelt. Lån fra tegneserieverdenen.

Her er noen eksempler:

tegneseriefigur powerpoint
By ghog PowerPoint Share: