Reiseplanlegger ferie

12. april 2018

Reiseplanlegger ferie

Å planlegge reisen er nesten like morsomt som å reise. Det er et hav av fine steder å reiser til. I ulike prisklasser med fristende severdigheter, hotell og spisesteder. Hvor er den beste stranden. Bruk OneNote og få en gratis reiseplanlegger til din neste ferie.

Å planlegge en reise er et lite prosjekt i seg selv. Det kommer reisetilbud fra mange steder. Noe på epost, noe søker du frem på nett og kanskje får du tilbud på feriereiser på Facebook. Alt dette kan du samle enkelt, og dele med ditt reisefølge på OneNote.


Gratis reiseplanlegger

som du kan dele med andre.

gratis ferieplanlegger online

Bruk OneNote når du planlegger din ferie. Finn reise, eller steder du drømmer om å besøke, og legg alt inn i OneNote. Det er enklere enn du tror. I tillegg til at du får et sted for å planlegge dine reiser, spare de beste reisetilbudene og huske gode steder å spise, spennende steder å besøke så kan du dele den informasjonen med ditt reisefølge.

Gjør planleggingen av reisen til en egen reise, på en morsom måte.

Har du Office pakken,, har du også OneNote. Start den, og bruk disse reisetipsene. For å dele reiseplanene, og få tilgang til gratis OneNote på nett kan du logge på www.onedrive.com.

Organiser ferien med OneNote

Tips for å komme i gang.

ferieplanlegger

OneNote er bygget opp som en notatblokk. Hver notatblokk består av seksjoner. Seksjoner er delt opp i sider. Du kan selv velge hvordan du ønsker å organisere det for å planlegge din ferie.

I ferieplanleggeren over er reisestedene egne seksjoner, informasjon om de ulike stedene er sider.

Hva kan du lagre i OneNote når du planlegger ferie? Svaret er egentlig alt.

Legg inn lenker til steder du drømmer om å reise til. Klipp ut bilder fra reisebyrå eller feriesteder og lim dem inn i OneNote. Bonusen din er at du kan søke på alt. Inkludert tekst i bilder.

Når du mottar reisetilbud, eller bekreftelse på epost kan du sende epost direkte til OneNote, med ett tastetrykk.

Åpne opp tilbudet på ferie, så ser du OneNote ikonet. Trykk på, velge å lagre, sende tilbudet til Reiseplanlegger i OneNote.

Det er enklere å finne det igjen i OneNote enn å finne epost. Har du delt reiseplanleggeren din, så får alle du skal på reise med den samme informasjonen.

Slik ser tilbudet på reisen ut i OneNote:

tilbud paa reise

Denne elektroniske reiseplanleggeren er også tilgjengelig på din mobiltelefon og på nettbrettet ditt.

Office fra Microsoft, med den nyeste versjonen av OneNote.

By ghog Hjem og Forbruker OneNote Share:
Min jobb er å gjøre din enklere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt meg på:

Utvid kunnskapen din
Lik ProCloud på Facebook