Personlig trener i Excel.

22. januar 2018

Personlig trener i Excel.

Excel hjelp, opplæring, og tips med din egen personlige trener og rådgiver. En serviceinnstilt konsulent som leverer profesjonelle Excel-tjenester til bedrifter. Få kontroll på tallene. Og tid til overs.

Løs oppgavene dine, og få den gode følelsen det gir når tallene stemmer, pila peker oppover. Jeg har et tilbud på Excel-hjelp til profesjonelle og bedrifter.

Profesjonell Excel hjelp til bedrifter.

  • Excel hjelp, redningstjeneste 1 gang: 799,- kroner
  • Excel hjelp profesjonelle, 10 klipp: 6 900,- kroner
  • Excel hjelp bedrift, 20 klipp: 11 760,- kroner

 

Det er gratis å spørre. Send meg spørsmålet ditt, og motta et tilbud. Tilbudet kan også benyttes sammen med Excel Onlinekurs. Et Excel-kurs er ett klipp.

Når jeg holder kurs i Excel er det mange som spør om de kan ringe meg. Det kan de, nå har jeg laget noen Excel-tjenester så du får den samme gode muligheten. Lær Excel og samtidig få gjort mer, raskere.

Alle har sine grunner til å få hjelp med Excel. Men de fleste har et ønske om å gjøre oppgavene enklere og raskere. Noen skal rydde og finne frem i lange lister. Andre skal summere fra flere ark, noen drømmer om å få ferdig tallene til budsjettet eller anbudet.

3 grunner til å vurdere en avtale på hjelp med Excel

  • Bruker du mye tid for å søke frem det riktige svaret?
  • Forstyrrer du kolleger som egentlig har noe annet å gjøre?
  • Mangler du kollegaen som kan gi deg Excel-tips?

Excel opplæring med personlig trener

Et Excel-kurs inneholder ofte eksempler vi ikke helt kjenner igjen, med en personlig trener er det dine oppgaver som er i fokus. Få Excel opplæring samtidig som du får gjort dine egne oppgaver.

Er det viktig for deg å få gjort oppgavene raskt, gjerne lære litt mer Excel selv. Løs oppgavene dine sammen med en serviceinnstilt og kvalitetsbevisst «kollega» som har gode Excel-kunnskaper.

Motta Excel hjelp nå, send regnearket på epost, eller del det med Skype for Business.

Bli sterkere i Excel

Kom i gang nå.

Send din forespørsel, og ditt problem her, og motta et tilbud på Excel-hjelp. Velg om du vil legge ved ditt eksempel eller ikke.
kontakt@procloud365.no

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt oss

Send oss din forespørsel..

Telefon: 920 10 803

By ghog Excel Jobb Smartere Opplæring Share: