OneNote for bedrifter

13. februar 2018

OneNote for bedrifter

OneNote for bedrifter, hva kan du bruke den til. Den populære notatblokken. Du kan bruke OneNote for å effektivisere din egen dag, og til å dele med andre. Har du Office 365 bør du se disse tipsene.

OneNote er enkel å bruke, og kan brukes til nesten alt. Legge inn tekst, bilder, regneark, nyttige lenker. Og alt er søkbart, og du kan dele.

Jeg har brukt OneNote for å lage HMS-beskrivelser og håndbøker når de bruker Office 365 som en HMS-løsning.

Her er 3 andre eksempler på hva bedrifter kan bruke OneNote til.

Bruk OneNote

til effektive møtereferater

OneNote har 2 fettere, scannerappen Office Lens og Outlook. Du kan bruke din personlige OneNote for dine egne møtereferater. Bedrifter med Office 365 kan dele møtereferat for en avdeling, et prosjekt på en SharePoint Gruppe.

Da får du samlet møtereferatene ett sted, og informasjon er tilgjengelig for de som trenger det.

OneNote for bedrifter

Når du skal dokumentere og kvalitetssikre.

gdpr onenote

I nesten alle bedrifter er det noen vi skal følge opp og kvalitetssikre. Definere regler, og prosedyrer. OneNote for bedrifter kan brukes som et slags kvalitetssikringssystem. Ha oversikten, definere ansvar. Oppdatere status. På et sentralt sted.

Bruke OneNote for å

engasjere og samarbeide.

OneNote for bedrifter aktiviteter

Bruk OneNote til å planlegge og følge opp aktiviteter. Markedsaktiviteter, arrangementer, kampanjer. Gode ideer kan dukke opp når som helst. Med en en elektronisk notatblokk tilgjengelig på mobilen, tar du vare på de gode ideene.

På en delt notatblokk kan flere bidra, og de gode ideene blir enda bedre. Skap et kreativt miljø, og få et sted der dere kan følge opp.

Lær mer om de enestående mulighetene

Office 365 gir deg og bedriften din.