Om ProCloud As

deling og samarbeid

Telefon: 920 10 803

E-Post kontakt@procloud365.no

I pressen:

Bedrifter uten IT-avdeling. Små, og mellomstore med behov for løsninger som gjør dagene enklere. Noen må levere gode løsninger som er enkle å bruke til dem også. Slik startet det.

Det var i min forrige jobb ideen om ProCloud ble født. Der det kom forespørsler fra store kunder om Office 365 og skytjenester hele tiden. Fra de bedriftene som trengte pris og lisenser, men som hadde egne ressurser og kunnskap for å komme i gang.

Det må være mulig å gi små og mellomstore bedrifter de samme gode mulighetene? Vi jaktet på, og fant, de riktige systemene. De som gjør at du kan komme i gang med Office 365. Uten å kunne teknologi.

Nå har vi kunder i hele Norge. Fra Egersund til Finnmark, dalstrøkene innenfor og i de største byene. Skytjenester er sånn, fleksible. Som vi ønsker du skal bli.

ProCloud tilbyr gode arbeidsverktøy. Verktøy som gjør deg og kollegene dine mer effektive, og kunnskap som øker arbeidsgleden.

ProCloud AS er Microsoft sertifisert Office 365 partner. Vårt fokus er leveranse av skytjenester til små og mellomstore bedrifter i Norge.

Velkommen

 

ProCloud As

ProCloud As
Rådhusgata 11
3211 Sandefjord

Org.nummer: 898413772

Hvorfor en blogg om Office 365?

  • tips for de som allerede bruker tjenesten
  • en innføring  for dem som vurderer å ta i bruk Office 365
  • andre nettsky-tjenester som Windows Intune og Exchange Online.
  • raskt ute med nyheter og endringer

I tillegg til Office 365 priser og innholdet i Office 365 skriver vi om smarte tips for bruk, og vi er i  forkant med nyheter. Forfatteren av denne bloggen er ansatt i og Procloud As. Vi bruker selv Office 365, hver dag. Så noe av innholdet er basert på våre egne erfaringer, og noe på kundenes.

Finner du denne bloggen om Office 365 nyttig?

Vil du legge oss til som din partner, helt uforpliktende og uten ekstra kostnader:

Velg vår Partner-ID: 3651507 under abonnementsinnstillingen der du logger inn på Office 365 administrasjonsportalen.

På forhånd takk.

Linkene til Microsoft Store og Adobe sin nettbutikk på disse sidene er affiliate linker.

Denne nettsiden bruker cookies fra Google Insight og Tradedoubler. Informasjonen  fra Google brukes til å forbedre siden ved å analysere bruksmønsteret på siden, søkeord og hvordan de som besøker denne siden fant oss.

For Tradedoubler brukes de til å informere om at du kommer fra denne siden om du handler i Microsoft Store av Dell, MPX eller NetCom.

Listet på SoMuch

Lenkeguiden

Din Startside

En Tidsagent.

91224057-07FB-4104-87F066F4CCEB67DF-6853433A-8B7D-4959-AEDAC3C2DCC4386D