Office 365 konsulent-tjenester.

office-365-konsulent1

Vi bistår små og mellomstore bedrifter med Office 365 konsulent-tjenester over hele landet.

86% av våre kunder har færre enn 20 ansatte.

Telefon: 920 10 803

Epost: kontakt@procloud365.no

Bli kontaktet av en rådgiver

Office 365 konsulent-tjenester og rådgivning fra en kvalifisert partner. Vi gjør det enkelt for deg å bruke den nyeste teknologien. Snakk med oss i dag.

Som Office 365 konsulent er vi stadig på jakt etter å gi deg bedre opplevelser, større effektivitet og høyere lønnsomhet. Noen ganger er det kunnskap som skal til andre ganger enestående tilleggs-løsninger.

Partnerne vi har valgt leverer løsninger som gjør Office 365 bedre, i tillegg er de flinke og hyggelige. De to siste punktene er viktig for oss.

Office 365

Konsulent-tjenester

Opplæring

av Office 365 brukere

Du er sikkert kjent med bruken av produktene i Office-pakken. Men, hvordan bruker du Office365 når du skal lagre og dele i skyen. Samarbeide enklere i grupper, finne igjen dokumenter med Delve? Få tilbud på introduksjonskurs til Office 365 i dag.

Pris fra: 495,- per deltager

Support

av Office 365 brukere

Frigjøre din egen tid og få brukersupport ved behov. Kontakt oss for å bestille support eller supportavtale på Office 365. Få gode råd og tips. Office 365 inneholder mange løsninger, de vil vi gjerne høste gevinsten av. Ikke sant?

Ingen månedlige forpliktelser. Bruk oss ved behov.

Pris fra: 415,- kroner per hendelse.

Workshop

Optimalisere Office 365 til bedriften din

Office 365 gir deg og bedriften din et hav av muligheter. Med en workshop finner vi ut hvilke problemer dere ønsker å løse, og planlegger en vei videre. Kom skikkelig i gang med en kvalifisert Office 365 konsulent,

Pris: 1 time gratis rådgiving.

Office 365

Migrering

Skykick er vår partner på migrering. Vi tar ingen sjanser når vi flytter kunder til Office 365. Vi bruker anerkjent og velprøvd teknologi. Epost flyttes uten nededid, tap av data, og ikke minst, vi gjør det enkelt for deg.

Alle brukerne får Office og epost satt opp på de enhetene de skal bruke, PC, Mac mobil og nettbrett

Pris: fra 995,- per bruker

En komplett Office 365 konsulent

med våre partnere

skykick logo
trend micro logo
stepper logo
bizskype