Office 365 til prosjekter | Se mulighetene dine.

3. januar 2018

Office 365 til prosjekter | Se mulighetene dine.

Bruk Office 365 til prosjektene dine. Office 365 er en effektiv samarbeidsplattform som gir deg kontroll og fleksibilitet. Se hva du kan gjøre med SharePoint Online og Office 365 her.

Det er flere gode grunner til at du bør se på hva SharePoint kan gjøre for å hjelpe deg å komme i mål med prosjektene dine.

Ja, du kan få prosjektstringsverktøyet Project Online til Office 365. Men, det er det ikke sikkert du trenger.

  • Du kan få gode løsninger uten å kunne for mye teknologi
  • Viktig informasjon blir tatt vare på
  • Kunnskap deles med flere
  • Du får kontroll og oversikt
  • Du får utnyttet bedriftens kompetanse
  • Du blir mobil og fleksibel

Office 365 til prosjekter

5 tips som får deg i gang

Lag en Office Gruppe

Eller flere.

En Office Gruppe er et godt sted å starte når du skal bruke Office 365 til prosjekter. Du skaper her et samarbeidsområde for alle som er involvert.

Samler du prosjektinformasjon på SharePoint Online kan du ha et sted til dokumentene dine. Du slipper å bruke tid til å leter etter dokumenter, dine og andre sine. Og du kan filtrere og sortere etter eget ønske.

Ikke minst, viktig og verdifull informasjon som skapes blir tatt vare på.

Et Gruppeområde inkluderer mer enn dokumentdeling. Inkludert felles kalender, egen epostadresse, notatblokk og muligheter for å følge opp oppgaver.

Hold orden på oppgavene

Med SharePoint Online.

sharepoint prosjektoppgaver

Bruker du SharePoint Online til prosjektene dine får du 3 ferdige apper eller løsninger som gir deg kontroll. Oppgaver er viktig, det er oppgaver som gjør at vi til slutt får betalt.

Microsoft Planner navet skapes når du oppretter en Gruppe. Her kan du definere ulike prosjekter, deloppgaver og tilordne personer til de ulike prosjektene.

Du kan bruke Oppgave-appen i SharePoint Online for andre typer prosjekter. Eller Problemsporings-appen. Den siste er et godt valg om du for eksempel skal lage et Helpdesk-system på SharePoint.

Bli raskere ferdig med

Med maler i Excel

excel prosjektmaler

Excel kjenner du nok, men viste du det var gode maler i Excel til mye av det du trenger i prosjekter? Tilbudsmaler, maler for prosjektplaner og mål.

Tilbud og andre ting du skaper med Excel har ofte en verdig for andre. Det naturlige stedet å lagre det er på stedet du bruker for prosjekter på Office 365. Det riktige prosjektområdet på SharePoint.

Da finner både du og dine kolleger det raskere igjen, og du får bare en kopi av dokumentet.

Jeg hjelper bedrifter med problemer i Excel. Både når tallene ikke stemmer, og når du har det travelt.

Bruk Delve

for å finne dokumenter.

Dokumenter bor ofte flere steder. Når du ikke finner dem, så vet Delve hvor de er. Både de du lager selv, og dokumenter andre har skapt. Som du har tilgang til.

Bruk Office 365 til prosjekter og tag/merk dokumenter uten å flytte dem. Med Delve kan du også finne personer med riktig kunnskap. Du og dine kolleger kan legge inn hva dere er gode på. Litt som på LinkedIn, og de egenskapene kan du søke etter.

Utvid kunnskapen

Og bli mer effektiv.

Lær mer om hvordan du bruker Office 365 til prosjekter.

Tid: 2 timer

Pris: 1 499,- kroner

Telefon: 920 10 803

Epost: kontakt@procloud365.no