Microsoft Teams eksempel

9. februar 2018

Microsoft Teams eksempel

Microsoft Teams er engasjerende og effektivt. Ikke ulikt OL, engasjerende det også. Så vi kombinerer de 2, for å vise et Microsoft Teams eksempel. Inkludert Excel mal med programmet for Pyeongchang, som du kan bruke for å lage en intern konkurranse.

Last ned OL program for 2018 her. (Utvalgte øvelser) Det finnes mange gode totaloversikter. Uten å være ekspert, så er øvelsene i regnearket de med norske medaljesjanser. Du må gjerne endre og legge til.

Men, hva med Teams? Tanken min her er å bruke Teams som eksempel. Inspirere dine kolleger å bruke ny teknologi. En øvelse som engasjerer, og som kan overføres til mer praktisk bruk. Regnearket kunne vært budsjettet, eller kundelister for salg.

Microsoft Teams

Eksempel med OL i Pyeongchang

microsoft teams eksempel

Microsoft Teams er chatbasert kommunikasjon, metodene er kjent fra sosiale medier. Legg til meme, gif, tekst, bilder. Start en videochat.

Du kan adressere en kollega. For å minne han eller hun på at du i øyeblikket har flere poeng med å skrive @navnet. Bruke emneknagger som #OLchampion.

Du kan også koble teams til Twitter og Facebook, om du ønsker å følge en emneknagg og få oppdateringer.

Microsoft Teams

Gjør informasjon tilgjengelig

microsoft teams eksempel regneark

I tillegg til engasjementet, og mindre epost er det enkelt å dele og få tilgang til alle svarene på Teams.

Regnearket med totalscore kan du legge på en egen fane. Et klikk så ser du hva stillingen er. Noen små knep i Excel, med muligheten du har for å hente data fra flere regneark, oppdaterer regnearket med stillingen seg selv.

Tenk om dette hadde vært budsjettet per selger, avdeling. De som er ansvarlige oppdaterer hvert sitt. Så er totalen ferdig oppdatert. Fint?

Vinterferie eller på farten? Ikke noe problem. Du kan bruke Microsoft Teams på PC, Mac, web og fra mobil.

Det var mitt Microsoft Teams eksempel, hva ville du brukt det til?

Utvid kunnskapen

Lær mer om Teams og Excel

Min jobb er å gjøre din enklere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt meg på:

Utvid kunnskapen din
Lik ProCloud på Facebook