Microsoft Planner for Office 365.

7. juni 2016

Microsoft Planner for Office 365.

Microsoft Planner den nye online prosjektplassen for bedrifter. En prosjektplanlegger som forenkler deling og samarbeid. Spar tid og jobb mer effektivt.

Med Microsoft planner får du et prosess-verktøy til prosjektene dine. Prosjektplassen gir deg verktøy for deling av dokumenter, tidsplanlegging av prosjekters aktiviteter og framdrift, felles prosjektkalender, oversikt over prosjektmedlemmer og deres status.

Når du forenkler samarbeid med prosess-verktøy som Microsoft Planner snakker vi om grupper og team, ikke avdelinger. Fordi du ofte må jobbe på tvers av avdelinger for å få ferdig et prosjekt eller en oppgave. Kanskje du ikke en gang har avdelinger.

Microsoft Planner

Prosjektplassen i Office 365

Microsoft Planner er en skybasert løsning som  gir deg en enkel og svært visuell måte å organisere teamarbeid på. Prosjektplassen i Microsoft Planner gjør det enkelt for gruppen din å lage nye planer, organisere og tilordne oppgaver, dele filer, chatte om hva du jobber med, og få oppdateringer på fremdriften.

Klikk her for å prøve gratis i 30 dager.

Microsoft Planner kan brukes til å administrere et arrangement, brainstorme nye produktideer, forberede et kundebesøk, eller bare organisere samarbeidet ditt mer effektivt.

Samarbeid organisert.

En av de mest verdifulle aspektene med Planner er at den hjelper lagene å organisere sitt arbeid visuelt. På prosjektplassen er det en egen Tavle, og innenfor hver Tavle, er hvert element eller oppgave representert ved et Kort som kan ha forfallsdatoer, vedlegg, kategorier og samtaler knyttet til den. Lag-medlemmer mottar en e-post når de er tildelt et nytt Kort eller lagt til en samtale.

Hvert Kort kan ha dokumenter (eller bilder) festet, som automatisk blir et bilde med forhåndsvisning, så det er lett å se hva Kortet handler om på et øyeblikk. I tillegg kan Kort organiseres i Tavler tilpasset kolonner som kalles Bøtter. De kan prioriteres og merkes med fargede etiketter.

microsoft planlegger

Microsoft Planner gir deg også oversikten du trenger for å holde fremdriften på jobben din.  I den sentrale visningen kan du spore den generelle fremdriften på tvers av alle planer, mens «Mine oppgaver» visningen filtrerer for å se akkurat hva du trenger å gjøre på tvers av alle planer.

I tillegg er det «Diagram» visning som inneholder interaktive diagrammer for å visualisere folks fremgang målt mot tidsfrister. Klikk på et rødt segment på histogrammet for raskt å se hvilke aspekter av en plan som er forsinket,  bruk Tavlene for å balansere arbeid på tvers av team. Med Planner, er alt alltid på samme side. Et enkelt blikk på listenes oversikt er alt som trengs for å vite status på hvor ting står.

microsoft planner oppgaver

Hvem får Microsoft Planlegger?

Alle med et aktivt Office 365 abonnement, inkludert Office 365 Enterprise E1|E5, Business Essentials, Premium får prosjektplassen.

Er Microsoft Planlegger integrert med Office Grupper?

Ja, hver ny Prosjektplass skapt med Microsoft Planleggere generer automatisk en Office Gruppe.

Hva kan ProCloud hjelpe meg med?

Vi er en partner som leverer Office 365 til små og mellomstore bedrifter. Inkludert tjenester for migrering, opplæring og løsninger som gjør Office 365 enda bedre. Kontakt oss for en samtale.

neste-skritt-office-365

Prøv det.

Test Microsoft Planner gratis i 30 dager. Klikk her.

Se det

Se en live demo. Delta på Webinar og se mulighetene med Microsoft Planner og Office 365. Meld deg på.

Min jobb er å gjøre din enklere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt meg på:

Utvid kunnskapen din
Lik ProCloud på Facebook