Mal for budsjett til selskap

25. mars 2018

Mal for budsjett til selskap

Å samles til fest og konfirmasjon er noe av det fineste som finnes. Lykkelige spente venner og familie. Og med denne gratis malen får du oversikt over budsjettet til konfirmasjon og andre større selskap. Inkludert gjesteliste og bordplassering.

Excel har noen ferdige maler, som er enkle å bruke. Du får alt ferdig, budsjett til konfirmasjon og selskap. Strengt tatt heter denne malen selskap. Så du kan bruke den til alle typer selskap. Og det du får med i denne gratis festplanlegegren er:

  • Oversikt over hele festen, med gjester og budsjett
  • Gjesteliste
  • Budsjett for mat og drikke
  • Andre utgifter
  • Ruteark for bordplassering


Selskaps-planlegger for konfirmasjoner

bursdager og jubileum

budsjettplanlegger konfirmasjon og selskap

Hva koster en konfirmasjon? Som så mange andre selskap og jubileum koster det ofte litt mer enn hva vi planla til slutt.

Det er lettere å få kontroll, om du har oversikt over alle utgiftene til konfirmasjonen eller selskapet fra begynnelser. Som du får med denne selskapsplanleggeren.

Spesielt om du ønsker en billig konfirmasjon. Så er det godt å ha oversikt over utgiftene til konfirmasjon og selskapet.  Til mat, drikke, leie av lokale med mer, du får automatisk en kuvertpris til konfirmasjonen.

Og du unngår ubehagelige overraskelser med et budsjett for selskap og konfirmasjon.

Som bonus kan du tegne inn bordplasseringen, og skriv den gjerne ut. I Office-pakken vil du også finne gratis invitasjoner, bordkort og takkekort som kan inspirere deg.

Slik gjør du:

Alt starter med den siste versjonen av Excel. Åpne et nytt regneark. Søk etter «selskap» og den fine malen til mal for budsjett til selskap og konfirmasjonen dukker opp. Alt er ferdig. Det eneste du trenger å fylle inn er gjesteliste, kostnader til middag og selskapet, så gjør Excel resten.

Lykke til med ditt selskap.

PS. bildet av bordet i illustrasjonen er fra Pickit. Kanskje du kan finne noen fine bilder til dine invitasjoner, bordkort og takkekort. Pickit kan du legge til som en app i PowerPoint 2013 eller 2016.

By ghog Hjem og Forbruker Share: