Hvorfor ProCloud As

hvem er procloud as

Hvorfor velge ProCloud As?

Ønsker du en bedre en løsning, en billigere løsning? Snakk med oss. Vi er en utfordrer til det etablerte, vi er små, vi er dynamiske og vi får det til.

Verdier skapes over hele Norge, hver dag. Veldig ofte hos små og mellomstore bedrifter. Små og mellomstore bedrifter er våre kunder. Kunder og bedrifter som har fokus på sin egen bedrift, økonomi og ansatte. Jobb der du ønsker. Med de samme gode mulighetene, de ofte større, konkurrentene dine har.

ProCloud As sitt samfunnsoppdrag:

  • ProCloud As skal gjøre det lettere for deg å balansere jobb og fritid
  • ProCloud As skal bidra til at du får løsninger og kunnskap, som gir mer entusiasme på jobb

En enklere dag.

De mest leste artiklene på denne siden handler om ordsky, slå på «Ute av Kontoret», lage organisasjonskart og Excel. Fordi du og andre ikke er så opptatt av teknologi til vanlig. Men opptatt av løsninger som hjelper deg og kollegene dine å få oppgaver gjort. De fleste av oss kjøper ikke en drill for å få en drill, men fordi vi trenger et hull, eller hjelp til å dra inn skruer.

Økt produktivitet. Bedre samhandling. Større Fleksibilitet

Små og mellomstore bedrifter har det ikke noe mindre travelt en de som er store, vi synes de bør få de samme mulighetene. Muligheten til å jobbe bedre sammen for å få oppgavene gjort. De oppgavene du lever av. De oppgavene som kan faktureres. Større fleksibilitet. Vær like fleksibel som det teknologien gjør det mulig å være.

Vi kan:

  • Flytte dine brukere og epost til Office 365/Exchange Online
  • Flytte dine filer til SharePoint Online og OneDrive
  • Hjelpe deg med bedre samarbeidsløsninger
  • Tilby prosjektkontroll og dokumentdeling med løsninger fra Invo
  • Tilby telefoni med Skype for Business fra Phonect
  • Levere PC og it-utstyr.
  • Hjelpe deg å ta muligheten i bruk, med kurs og tips.

Dine bedre muligheter

Bruk mulighetene for å forenkle hverdagen. Bruke teknologien, ikke produsere papir. Hvor er du, hva ønsker du skal bli bedre?

  • Vi har valgt å fokusere på skyløsninger, fordi det er mer lønnsomt for din bedrift med løsninger enn teknologi. Ã… bruke nye, fleksible muligheter gir deg bedre mulighet til å styre din egen tid.

Det er lønnsomt for deg når du tar løsninger i bruk og får kunnskap som gjør deg mer konkurransedyktig. Vi deler våre erfaringer og kunnskap, og tilbyr kurs for deg som ønsker å utnytte mulighetene bedre.

Epost: kontakt@procloud365.no

Telefon: 920 10 803