Gjestebrukere Office 365

2. april 2018

Gjestebrukere Office 365

Du kan invitere gjestebrukere til Office 365. Engasjere eksterne brukere og la dem delta på dine prosjekter. Alle får samme informasjon og du får mer kontroll. Eksterne brukere på Office 365 kan være medlemmer i Grupper, Teams og se aktivitets planer. Lær mer her.

I blant kan det være hensiktsmessig å invitere eksterne brukere som gjestebrukere til Office 365. Når du har prosjekter eller skal planlegge aktiviteter. Alle får tilgang til den samme informasjonen, og du kan reduser epost mengden, og tiden mange brukere på å lete etter dokumenter.

Navene i Office 365 er Exchange, for meldinger og kalender. SharePoint for å dele dokumenter. Gjestebrukere kan få tilgang til ulike tjenester som Office Grupper, Teams og Microsoft planner.

Skal gjestebrukere på Office 365, som styremedlemmer, ha tilgang kan det være enklere å gi dem en lisens. Det reduserer tiden du bruker på administrasjon.

Gjestebrukere på Office 365 Grupper

Mer effektivt enn epost.

eksterne brukere office 365 grupper

En av tjeneste på Office 365 der kan invitere eksterne brukere og gjestebrukere er Office 365 Grupper.

Office 365 grupper består kort fortalt av felles epostkasse med egen adresse og kalender basert på Exchange, et sted for felles dokumenter basert på SharePoint Online.

Du inviterer gjestebrukere som du invitere dine lokale brukere. Brukerne kan ha en epostadresse basert på bedriften, eller en åpen adresse med konto på Gmail eller Outlook.com

Når du har lagt til eksterne brukere, mottar gjestene en velkomst e-post, får tilgang til gruppefiler i SharePoint Online, begynner å motta e-postmeldinger og kalenderinvitasjoner som sendes til gruppen, og kan sende meldinger til gruppen.

De har også automatisk tilgang til gruppens filvedlegg. Gjester har muligheten til å forlate gruppen når som helst og visuelle indikatorer påminner alle medlemmer av gjestenes deltakelse i gruppen

Eksterne brukere Office Teams

Inviter gjestebrukere.

gjestebrukere teams

Microsoft Teams bygger på Office 365 Grupper. Og du kan invitere gjestebrukere til Teams Grupper eller kanaler basert på de samme reglene.

I tillegg kan administrator og gruppenes eiere sette begrensninger eller åpne opp for hva Teamets gjestebrukere kan gjøre.

Gjestebrukere på Teams får kun tilgang til Teamet de er invitert til, og kan ikke melde seg inn i åpne Teams.

Gjestebrukere Microsoft Planner

Hold oversikt på oppgavene.

microsoft planner oppgaver

Gjestetilgang i Office 365-grupper og Microsoft-Teams gjør det mulig for brukere å samarbeide med personer utenfor organisasjonen din. Hvis du bestemmer deg for å aktivere eksterne brukere på Office 365, , kan du som administrator gi tilgang til gruppesamtaler, Team-chatt, filer, kalenderinvitasjoner og gruppens notatbok.

Gjestebrukerne vil også kunne få tilgang til Planner-planer for grupper og Team de har blitt lagt til. Du kan legge til oppgaver for eksterne brukere. Så alle jobber etter den samme planen.

Min jobb er å gjøre din enklere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt meg på:

Utvid kunnskapen din
Lik ProCloud på Facebook