Effektiv bruk av Office 365 for deg som er leder.

18. januar 2018

Effektiv bruk av Office 365 for deg som er leder.

Effektiv bruk av Office 365 for ledere. Ledere som har det travelt, og ønsker personlig gevinst av bedriftens nye løsninger. Her er noen enkle tips på effektiv bruk av Office 365 for deg som er leder.

Office 365 gir enestående muligheter for deling og samarbeid. Bygge lag ved å engasjere alle. I tillegg gir det deg verktøy som forenkler dagen din, og en fleksibilitet du kanskje har savner.

Her er 5 tips for effektiv bruk av Office 365, som kan inspirere deg. Og dine kolleger.

Unngå forstyrrelser

Oppdater din status når du er opptatt.

tilstedeværelse outlook

Det er 2 ting som ofte spiser opp tiden vår. Det er å lete etter riktig dokument, og det er forstyrrelser. Forstyrrelser kan du unngå ved å bruke Skype for Business sammen med Outlook.

Skype 4 business gir deg mer enn gode muligheter for nettmøter med kolleger, leverandører og partnere. Du får tilstedeværelse.

Symboler, som det røde lyset, er en god indikasjon på hva vi bør gjøre. De samme symbolene kan du bruke i Skype for Business.

Er du i møte, blir statusen din rød automatisk. Ønsker du å endre status på tilstedeværelse kan du endre den i Skyper for Business.

Skap en Office ledergruppe

og del informasjon.

Det vi skaper er verdifullt, og tiden vi bruker på å lete etter den kunne vi brukt til noe annet. Funksjonen for Grupper på Office 365 gir deg et sted der du kan dele ledergruppens dokumenter.

I tillegg får du en egen epostadresse dere kan bruke og en felles kalender. De gode planene, budsjettene, og målene ligger ett sted. Og du har en versjon.

Det som skapes blir tatt vare på når noen bytter rolle, eller PC. Effektiv bruk av Office 365 for hele ledergruppen med noen tastetrykk.

Pynt på tallene i Excel

med diagram og grafer

grafer i excel

De fleste av oss er skrudd sammen slik at vi lettere ser ett visuelt budskap, med farger, grafer og figurer enn bare tall.

Men, du kan forsterke budskapet ditt. I bildet over virker forskjellene større på den ene diagrammet i Excel, enn i det andre. Selv om det er samme tall.

Årsaken er at søylene starter på 90 000 i den ene, og 0 i den andre. Et lite eksempel på at kunnskap, om diagram i Excel, er makt.

Jeg tilbyr både kurs og hjelp på Excel.

Øk fleksibiliteten med

Effektiv bruk av Office 365

effektiv med office 365

Effektiv bruk av Office 365, det får du når du bruker alle mulighetene som gjør deg mobil og fleksibel. Det er så mange steder vi skulle vært. Ofte samtidig. Ting å gjøre på jobb. Laks som vaker, trening, en båt som ligger alene i havna. Familie og venner vi trives med.

Vi er vant til å lese epost på mobil, mange bruker kalender. Med Office 365 kan du delta i møter på nettet. Du kan sjekke budsjettet på mobil. Lese og svare på epost og invitere til møter.

Mindre tid på kontoret, mer tid til noe annet.

kontakt oss