Digital mentor – Økt digital kompetanse for bedrifter.

digital mentor office 365

Hvorfor trenger du en digital mentor? En Mentor kan gjøre underverk for tiden din. Inspirere, lede og motivere deg til å lære. Økt digital kompetanse effektiviserer dagen din. Praktisk bruk av IKT i hverdagen.

Digital kompetanse.

Som leder er du allerede presset på tid, med små grep, som er enkle å lære vil du ta tiden din tilbake. Økt digital kompetanse gir deg oversikt over dagen din. Finner epost raskere, deler og samarbeider mer effektivt og blir mer fleksibel. Å lære teknologi som Office 365 gir deg enestående muligheter.

Hva er fordelene med digital mentor? Vel, for det første sparer de tid!

Vi har alle travle liv og ved å få utvikling i små doser med praktiske eksempler blir en digital mentor både effektiv og lønnsom.

Lære, bruke, utvikle.

Den andre gode tingen er at du kan se resultater hurtig med praktisk bruk. En digital mentor gir deg informasjon og innsikt for å sikre at du stadig utfordrer dine ideer og får de gode aha-opplevelsene.

Inspirerende læring gir deg en unik oversikt over dagen din og oppgavene dine. Prioritere det som må gjøres, delegere det du kan få hjelp med. Hvor ble det av tiden din, hva brukes den til.

Øyeblikkelig inspirasjon

En digital mentor vil inspirere og motivere deg til å lære og utfordre deg selv. Bli inspirert til å bruke de verktøyene du bruker hver dag på en bedre måte. I første omgang lærer du alle de fantastiske muligheten Outlook gir, men også tips for å forenkle Excel- og andre dokumenter du bruker mye tid på.

Digital Mentor – 3 måneders program.

Min tjeneste som din digitale mentor er et 3 måneders program som skal effektivisere dagen din:

  • Oppstart og analyse av nå-situasjonen
  • Definere mål
  • Grunnleggende god bruk av Outlook
  • Utarbeide 3 måneders trening/plan
  • Statusmøter på nett hver 14 dag
  • Evaluere status

Oppstartsmøte, analyse: 3 timer

Statusmøter: 6*1 time

Evaluering: 2 timer

Pris: 14 500,- kroner

PS. Spør om tilbud for flere. For ledergruppen eller dine kunnskapsmedarbeidere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt oss

Send oss din forespørsel..