Bryllupsplanlegger på nett. | Inspirasjon med vakre maler.

7. februar 2018

Bryllupsplanlegger på nett. | Inspirasjon med vakre maler.

Bryllupsplanlegger på nett. Planlegg din viktigste fest på nett. Gratis hjelp på nett og flotte maler i Office som inspirere deg til å skape en fantastisk dag, og ta vare på minnene. Sjekk disse elegante malene og tipsene for et strålende bryllup her.

Å organisere ett bryllup er et prosjekt i seg selv. Få oversikt med en gratis bryllupsplanlegger på nett. Bruk mulighetene som ny teknologi gir, også til dine personlige fester.


Gratis bryllupsplanlegger på nett

Med OneNote

gratis bryllupsplanlegger på nett

OneNote er et fantastisk verktøy. En notatblokk som erstatter gule lapper. Og sted der du kan legge inn alt som har med ditt bryllup og gjøre.

Få oversikt over gjestelisten, budsjettet for bryllupet. Gavelisten kan du skrive ut og lagre som en PDF. Så du kan distribuere den til de du ønsker.

Enkel å bruke. Gratis på nett om du har en konto på www.onedrive.com, og inkludert for bruk på PC og Mac, om du har et Office 365 abonnement.

Del bryllupsplanleggeren med venner, venninner, familie og andre som hjelper deg å planlegge bryllupet ditt.

Budsjett for bryllup

Bruk en mal fra Excel.

budsjett for bryllup

I tillegg til muligheten du har for en gratis bryllupsplanlegger på nett, inneholder Office-pakken maler for bryllup.

Gratis bryllupsbudsjett mal? Det er flere maler i Excel for budsjett til bryllup. Start Excel, og søk etter budsjett. Så får du et ferdig budsjett du kan bruke til bryllupet ditt.

Det budsjettet kan du lagre på OneDrive, som nevnt over. Dele det med andre, og få tilgang til budsjettet for bryllupet ditt fra mobil, PC, Mac, og internett.

Elegante bryllupsinvitasjoner

og andre maler i Word

bryllupsinvitasjon mal

Bryllupsinvitasjon kan du lage i Word. Eller bedre, du finner ferdige maler for din bryllupsinvitasjon. Invitasjoner du kan bruke som de er, eller inspirere deg til å skape dine egne elegante bryllupsinvitasjoner.

Start Word, og søk etter bryllup. Jeg tror du vil like det du finner.

Når festen er slutt, og du skal samle alle de gode minnene i fotoalbum, kan du bruke PowerPoint. Søk etter bryllup i PowerPoint, og bruk en av de ferdige malene.

Office-pakken gir deg mye av det du trenger, fra en gratis bryllupsplanlegger på nett. Til et minneverdig fotoalbum fra bryllupet.

Lykke til.

gratis fotoalbum bryllup

Min jobb er å gjøre din enklere.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Kontakt meg på:

Utvid kunnskapen din
Lik ProCloud på Facebook