Hjelp og Office 365 brukerstøtte til bedrifter.

 

Office 365 brukerstøtte til leie. Lei en IT-vikar for å komme raskere i gang med alle fordelene Office 365 gir bedriften din. Kontakt oss nå.

En IT-avdelings sin viktigste jobb er å holde systemene i gang, sørge for nett, backup og sikkerhet. Det er de ofte travelt opptatt med. Enten du har din egen IT-avdeling. Eller du leier noen for teknisk support. Men, hva med de daglige utfordringene brukerne har. Alt de spør om. Nå kan de få en å spørre.

Perfekt også når du får nye kolleger. De blir effektive på løsningene du har investert i fra dag 1.

Office 365 hjelp og opplæring med en IT-vikar:

  • Gi deg og kollegene dine tips og opplæring.
  • Hjelpe brukerne til å forstå nytten med ny teknologi
  • Forklare hvordan og hvorfor
  • Gi tips om bruk av produktene i Office pakken
  • Gi råd og hjelp på bruk av Office 365

Er du god på data, og det vet kollegene dine?

Ofte er det han eller hun, som er flinkest på data som blir IT-ansvarlig, og hjelper de andre. Det har også en kost. Det koster tid, og det går utover den jobben dere egentlig skal gjøre. Fokuser på din jobb, la oss hjelpe deg å holde kollegene dine fornøyd.

Office 365 Brukerstøtte.

Velkommen til en IT-leverandør som er tilpasset de nye tidene. Med oss får du fleksibilitet og trygghet. Ofte blir vår office 365 brukerstøtte brukt når bedriften starter med Office 365. Det er da det er mange spørsmål. Og vi er der for å svare. Du kan også leie oss inn i travle perioder eller ferier.

Velkommen, få en IT vikar som gir deg og kollegene dine Office 365 brukerstøtte når du trenger det.

Kontakt Oss.

Telefon: 920 10 803